JC Reyes confessa haver parlat amb Rauw Alejandro després de difondre fotos de la Rosalía

per Redacció, el 11 d'octubre de 2023 a les 10:00
Mesos enrere, el raper JC Reyes va difondre unes imatges fetes amb intel·ligència artificial on apareixia la Rosalía despullada.

"El cos d'una dona no és propietat pública, no és una mercaderia per la teva estratègia de màrqueting. Aquestes fotos estaven editades i vas crear una falsa narrativa al voltant quan ni et conec. Existeix una cosa anomenada consentiment i tots als que us ha semblat graciós o plausible espero de cor que un dia aprengueu que veniu d'una dona, que les dones som sagrades i que se'ns ha de respectar. Adeu", va dir la Rosalía a través del seu Twitter.

 
I és que aquestes imatges van ser més que suficients perquè els fans de la Rosalía cancel·lessin al raper i perquè perdés moltes de les seves col·laboracions. "Hi havia campanyes en contra meva, germans per allà fent campanyes en la meva contra i notes fortes i gent amb qui jo tenia videoclips, van caure els videoclips", va explicar JC Reyes a través de les seves xarxes socials.


També va aclarir que va parlar amb en Rauw Alejandro per videotrucada a través d'Omar Montes: "Em va parlar preocupat, el xaval estava preocupat llavors jo li vaig dir que no es deixés endur per la situació perquè la seva dona era una figura pública i ell s'estava deixant endur per l'emoció una mica". 

I finalment, va afirmar que mai ha volgut fer-li mal a la Rosalía i que no va ser ell qui va manipular les fotos, sinó que ja corrien per Internet de feia temps.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: