La Rosalía torna a tenir parella?

per Redacció, el 13 d'octubre de 2023 a les 10:00
Fa uns mesos que la Rosalía i en Rauw Alejandro van decidir acabar amb la seva relació i des d'aleshores la premsa està molt atenta a la vida sentimental de tots dos.

Recentment, s'estava parlant d'una possible reconciliació entre tots dos, ja que alguns van creure que la Rosalía tornava a dur l'anell de compromís que li va regalar en Rauw. En realitat, però, es tractava d'una arracada en forma d'anell que l'artista tenia des d'abans d'estar compromesa.


Ara, alguns estan començant a pensar que té alguna cosa amb l'Álex Gonzalez. Els rumors es van encendre arran d'una de les últimes publicacions de la Rosalía. L'artista va escriure "et tiro un petooooooo" com a peu de foto, i l'Álex va comentar: "tan bonica que amenaça".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)


Tot i que probablement es tracta d'una coincidència, és possible que ara que la Rosalía torna a estar soltera estigui aprofitant per conèixer a possibles noves parelles sentiments.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: