Com és la Julieta en l'amor?

per Redacció, el 11 d'octubre de 2023 a les 10:00
La Julieta va tenir una cita amb la Berta Aroca i va parlar, entre altres coses, sobre com és ella en l'amor.

Va confessar que va tenir una cita fa menys d'una setmana i que va anar bé, però també va afirmar que si ara comences a sortir amb algú, no ho compartiria a les xarxes.


A més, va explicar que quan li agrada algú no té vergonya i que no li fa por ser rebutjada, ja que no ho veu com una cosa negativa. Tot i això, diu que des que és coneguda li resulta més complicat mantenir relacions i que la gent entengui la seva feina: "La meva feina és com el més important per mi. És una prioritat super heavy per mi i en aquest sentit crec que és més difícil trobar gent que encaixi i que t'entengui".

Finalment, admet que li agrada separar la Julieta cantant de la Julieta que és el seu dia a dia i que intenta mantenir la seva vida intima en la privacitat. "Jo quan estic fent els bolos soc una cosa i després quan arribo a casa necessito trobar el meu espai segur. Hi ha una cosa que em passa molt i és que la gent es pensa que soc super extravertida, però jo soc molt de la meva gent, la meva família".



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: