Trucs per estalviar en el teu viatge de Nadal

per Redacció, el 16 d'octubre de 2023 a les 11:00
Aquest 2023 el preu dels bitllets d'avió s'ha incrementat en un 36%. Una mala notícia per tots aquells a qui els agrada viatjar sense gastar-se molts diners.

El comparador de viatges Jetcost ha realitzat una anàlisi i ha conclòs que el pitjor moment per comprar bitllets és el cap de setmana. És quan la majoria de persones ho fa i, per tant, com que hi ha més demanda, els preus són més elevats.


El dimarts, en canvi, és quan menys gent sol buscar bitllets i, en conseqüència, és quan els pots trobar més econòmics.

I, si el que vols és trobar una autèntica ganga, has de saber que la millor hora per comprar els vols és a les 2:00 de la matinada.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: