El viral vídeo de la Leonor que fa pensar que està enamorada

per Redacció, el 16 d'octubre de 2023 a les 11:30
El passat dijous 12 d'octubre es va realitzar una desfilada de les forces armades i la princesa Leonor es va fer viral per la seva reacció en saludar a un dels seus companys cadets.

Es va poder observar una gran complicitat entre la princesa i el seu company de l'acadèmia militar. Ni ella ni els seus pares van poder dissimular la seva cara. Els rumors apunten que la princesa ha pogut estar quedant amb ell i que és el seu "crush".


Els dubtes han vingut en veure que hi ha dos nois a qui se'ls escapa el riure en saludar-la. Però s'ha descobert que el segon noi té parella i que, per tant, és amb el primer amb qui podria tenir alguna cosa.

Tot i això, és molt probable que simplement siguin uns amics amb molta complicitat i poca cosa més.

 
@abelplanelles

El nuevo novio de la princesa Leonor

♬ El Mambo - Kiko Rivera

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: