Torna la màgia! Disney celebra 100 anys

per Redacció, el 16 d'octubre de 2023 a les 13:00
La Casa del Ratolí fa avui 100 anys. Roy i Walt Disney van fundar, fa exactament una dècada, el que és una de les empreses d'entreteniment més grans del món.

Walt Disney no era actor ni director, era productor. Avui en dia, és el cineasta amb més Oscars al seu nom, en concret 22.

Va néixer a Chicago el 1901. No tenia ni vint-i-dos anys que va fundar Disney Brothers Cartoon Studios amb el seu germà Roy.

El 1928 es va inventar el simpàtic ratolí Mickey, i li va donar la veu durant els seus primers anys d'existència.

El senyor Disney va morir als 65 anys d'un càncer de pulmó, ja que era fumador.

Al llarg d'aquest segle d'història, Disney ha tingut moments bons i de no tan bons. Més d'una crisi va posar en dubte el futur de la companyia.

I avui, els 100 anys de l'empresa, se celebren en un moment en què estan arribant grans canvis.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: