Les professions més ben pagades l'any 2024

per Redacció, el 7 de desembre de 2023 a les 10:00
Un recent estudi preveu que aquest 2024 els sous pugin un 4,5% de mitjana, tot i que ha assegurat que algunes professions concretes viuran una explosió salarial molt més alta.

L'enginyeria d'operacions de desenvolupament o DevOps experimentarà un augment retributiu del 15%. Es tracta d'un lloc de treball que "busca l'optimització de la producció mitjançant la millora de la comunicació, de la integració i de la col·laboració entre els diversos departaments".


Els experts en pentesting també rebran un augment salarial del 13%. Es tracta d'una "tècnica de ciberseguretat que tracta de trobar erros en els sistemes atacant-los". Seguidament, trobem l'enginyeria del núvol, que tindrà un augment d'entre el 7 i el 13%.

La posició de comptable també tindrà una pujada de sou de fins a un 10%, així com el control de gestió. A més, els responsables de qualitat, salut, seguretat i medi ambient rebran un augment d'entre el 9 i l'11%.


Finalment, trobem també un augment de fins al 8% en la consultoria RSE, la direcció tècnica d'operacions i el personal tècnic de manteniment.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: