Els hàbits que has de seguir per no posar-te mai malalt

per Redacció, el 3 de novembre de 2023 a les 10:00
Ha arribat l'època de posar-se malalt/a i, si no vols passar-te els mesos que venen constipat/da, serà millor que comencis a canviar els teus hàbits de son.

Segons afirma la revista BestLife, dormir bé és imprescindible per estar sa. "Les cèl·lules que combaten les infeccions es redueixen en les persones que dormen molt poc o tenen una son de mala qualitat", expliquen.


Factors com passar-te les últimes hores del dia davant d'una pantalla, sopar massa o beure cafè o alcohol, afecten de manera considerable en el teu descans.

Així que, si no et vols posar malalt/a, et recomanem llegir un llibre abans d'anar a dormir (o fer qualsevol activitat que no impliqui estar davant d'una pantalla), adquirir un horari regular de son, dur una dieta equilibrada i fer exercici.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: