Aconsegueix un 2x1 en hamburgueses!

per Redacció, el 24 d'octubre de 2023 a les 10:00
Si tens ganes de menjar-te una bona hamburguesa, estàs de sort! Amb el Carnet Jove podràs aconseguir un 2x1 en hamburgueses i amanides de Timesbug.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timesburg (@timesburg)


Com funciona?


Al demanar dues hamburgueses o amanides (o una hamburguesa i una amanida), la més econòmica et sortirà gratis! En cas d'afegir extres, aquests es pagaran a part.

El descompte és vàlid per a restaurants i take away. És imprescindible sol·licitar l'oferta abans de fer la compra. En el moment de fer la comanda, hauràs de mostrar l'app del Carnet Jove amb aquest avantatge activat o entregar el pdf de la promoció.

Per comprovar que la promoció és vàlida, et demanaran el DNI (no s'accepten duplicats ni fotocopies) i el Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya. Els vals són d'un sol ús.

Troba tota la informació aquí!

RECORDA! Cal que siguis titular actiu d'un Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya. Si l'acabes de sol·licitar, hauràs d'esperar que passin 7 dies per fer la petició/compra de l'entrada. Pots comprovar que ets titular actiu fent el registre al web carnetjove.cat o a l'app "Carnet Jove CAT". Si hi pots accedir sense problemes, podràs fer la compra de l'entrada correctament.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: