Com ha estat la desaparició d'Álvaro Prieto?

per Redacció, el 17 d'octubre de 2023 a les 12:00
El passat dimecres, dia 11 d'octubre, el jove Álvaro Prieto de 18 anys va sortir de festa a Sevilla amb els seus amics i mai més va tornar a casa. Tenia previst agafar un tren de tornada a casa, a Còrdova, a les 7 del matí del dijous, però el va perdre.

Va intentar agafar el següent tren, però no tenia bitllet i els vigilants de seguretat el van enxampar intentant colar-se.


Després que el fessin fora, es va perdre la pista d'Álvaro Prieto, a les 9:00 del matí.

No es va saber res més d'ell fins ahir, 16 d'octubre, quan un equip de televisió espanyola va trobar el seu cos sense vida en una transmissió en directe.


Es trobava entre 2 vagons de tren. Un tren que segons Renfe no es movia des del passat agost.

Les xarxes han estat molt dures amb la televisió, amb la policia i amb la Renfe. Després de saber sobre la seva aparició s'obren moltes preguntes. Com va acabar allà? Ningú el va veure en aquests 5 dies? Com pot ser que un equip de televisió se l'hagi trobat en directe abans que la policia?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: