Millie Bobby Brown explica per què es vol casar sent tan jove

per Redacció, el 17 d'octubre de 2023 a les 12:30
A principis d'any, la famosa actriu Millie Bobby Brown va anunciar el seu compromís amb el model Jake Bongiovi.

Els seus seguidors van quedar molt sorpresos, ja que ningú s'esperava que es casessin sent tan joves. Ella té 19 anys i ell en té 20.

 

L'edat, però, no és cap impediment per a ells. De fet, l'estrella d'Stranger Things està seguint l'exemple dels seus pares, que es van casar quan eren molt joves i avui dia continuen junts i millor que mai.


Tot i això, ella ha assegurat que mai havia pensat a casar-se, sinó que la seva prioritat era tenir fills. En conèixer en Jake, però, va adonar-se que podia estar casada i seguir treballant per convertir-se en la dona que vol ser.

"És una cosa que tots dos volíem. La seva família em va acceptar i acollir meravellosament, i és molt agradable trobar una segona família", va dir a una entrevista a Glamour.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: