Logotip de Adolescents.cat

Quin tipus de mugró tens?

per Redacció, el 18 d'octubre de 2023 a les 10:00
Els mugrons de cada persona són únics. No n'hi ha dos iguals, ja que cadascun adopta la seva forma, color i textura.

Et compartim una llista publicada per Yasss dels tipus de mugrons més comuns:


1. Sobresortits
Aquests són els que la gent acostuma a assenyalar com a "normals". Sobresurten lleugerament, però no gaire, i es posen durs quan s'estimulen.


2. Plans
Aquests són més curts que els anteriors, no sobresurten tant, sinó que queden al mateix nivell que l'arèola. Quan s'estimulen es fan una mica més grans.

3. Invertits
Aquests estan com "ficats cap endins". En algunes ocasions poden treure's amb els dits, però no sobresurten mai ni es posen durs quan s'estimulen.

4. Pesudoinvertits
Aquest cas és com l'anterior, però només passa en un dels mugrons. Si sempre llueixen així, no hi ha cap problema, però si canvien seria convenient consultar un especialista, ja que pot ser símptoma de càncer de mama.

5. Inflats
En aquest cas, tant les arèoles com els mugrons es veuen com petites muntanyes a la punta dels pits. S'endureixen o es pronuncien amb el fred o l'estimulació.

6. Peluts
Sol donar-se més en els homes, però les dones també poden tenir pèls al voltant del mugró.

7. Supernumeraris
Aquest cas fa referència a quan es té més de dos mugrons.

8. Glàndules de Montgomery marcades o desiguals
Aquests tenen petits bonys al voltant de l'arèola, que es coneixen com les glàndules de Montgomery. Totes les dones en tenen, però algunes les tenen més marcades que d'altres.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: