El repte viral de TikTok i com pot afectar la teva autoestima

per Redacció, el 21 d'octubre de 2023 a les 08:00
Si t'agrada unir-te als reptes virals de TikTok, aquest últim no t'agradarà gaire.

Consisteix a anar a la pitjor perruqueria de la teva ciutat, basant-te en les ressenyes de Google, i fer-te un pentinat per ensenyar l'abans i el després a TikTok.

 
El repte s'ha fet viral als Estats Units i centenars de joves s'hi han sumat, la majoria nois. La gràcia estar a dramatitzar el resultat final, com si hagués sigut la pitjor decisió que has pres mai a la vida.


L'objectiu del challenge és visibilitzar la importància d'escollir un bon perruquer, ja que el pentinat que dus pot canviar totalment el teu rostre i pot afectar a la teva autoestima de manera significativa.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: