Les curiositats que amaguen aquestes futbolistes catalanes

per Redacció, el 18 d'octubre de 2023 a les 10:00
Alguna vegada t'has preguntat quines curiositats amaguen les futbolistes del Barça? En Manel n'ha volgut explicar algunes de les més interessants al LOFT.

Alèxia Putelles


Va néixer l'any 94 a Mollet del Vallès. Va començar jugant a bàsquet, a tenis i a hoquei. Va ser més tard quan la van apuntar a futbol, concretament al Sabadell. Després va anar al Barça, però va haver de marxar a l'Espanyol. Anys més tard va anar al Llevant i després la va fixar el Barça.

Ha sigut la primera dona en moltes coses com rebre una Creu de Sant Jordi com a futbolista, ser projectada al Burj Khalifa, marcar el Camp Nou i fer un gol en un mundial femení.


La seva parella és l'Olga Rios, que és la representant de Violeta.

Aitana Bonmatí


Va néixer l'any 1998 a Vilanova i la Geltrú. És una de les líders dels moviments per la igualtat dins del futbol femení i ha parlat de temes importants com anar al psicòleg o la importància del català... A més, és de les primeres noies a portar el cognom de la mare davant del cognom del pare.

Laia Codina


Va néixer l'any 2000 a Girona. Va començar fent patinatge. Ara estudia periodisme i diu que li agrada la ràdio. Es rumoreja que ha tingut una relació sexoafectiva amb l'Aitana Bonmatí. La seva família té una granja i té un cotxe 4x4.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: