La Maria Vallespí protagonitza el videoclip de l'Alfred García: de què es coneixen?

per Redacció, el 18 d'octubre de 2023 a les 10:00
L'Alfred García ha estrenat el seu nou single "Els teus ulls", i els protagonistes del videoclip són la Maria Vallespí i la seva parella, Camil Raich.

La Maria Vallespí va compartir unes captures on es podia veure com l'Alfred García li demanava si podia fer el videoclip de la cançó amb vídeos romàntics d'ella i el Camil.
 

"Em va explicar que és un projecte molt íntim i personal per ell, i que volia plasmar una història d'amor de veritat. 'Sou la felicitat en persona', i com que l'era dels videoclips ha canviat molt, m'agradaria que el 'videoclip' fos sobre la vostra història. 'M'encanta tot el que feu, les coses que viviu, i la delicadesa amb què tu ho captures tot, per això penso que res seria millor que un recull d'aquests vídeos per representar la meva cançó'", va compartir la Maria.
 

També va compartir la seva reacció en escoltar per primera vegada la cançó i un tros del videoclip.

De què es coneixen la Maria, el Camil i l'Alfred?

Des del LOFT han parlat amb la Maria i ella ha confessat que no s'esperaven protagonitzar el videoclip. "Vam conèixer l'Alfred fa un temps i des del principi vam tenir com molta connexió els tres perquè, de fet, és una persona molt especial i havíem parlat molt i havíem fet plans, però a nivell personal, no professional", explicava.

"Quan em va trucar i em va explicar la proposta que tenia, a mi em va enganxar molt de sorpresa i al Camil més, imagina't. Perquè normalment aquestes propostes m'arriben a mi, que volen treballar amb mi, no tant amb la meva parella o la meva vida privada".

Finalment confessa que li va fer molta il·lusió perquè el seu contingut preferit de fer és amb la seva parella. A més, va ser molt fàcil perquè són vídeos que ella ja tenia perquè es dedica a crear contingut.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: