Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 18 d'octubre de 2023 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió de playbuzz
Noia, 18 anys
Fa dos anys tenia nòvio i a la vegada una amiga meva també, les dues ens explicàvem tot el que passava i el que no, el seu nòvio i jo sempre dèiem que ens quèiem super bé súper majo i que tant de bo portar-nos. Les dues ho vam deixar amb el nòvio fa 1 any o així. El cap de setmana passat em vaig liar amb el seu ex i seguim parlant. Em sap fatal per la meva amiga i no sé si explicar-li o no.

Noia, 14 anys
Recordo quan era petita que quan em refregava amb el coixí sentia com unes pessigolles allà a baix i ara sé que les pessigolles que sentia eren orgasmes.

Noia, 16 anys
Estava a casa del meu millor amic i de sobte ell es va posar molt calent. Em va començar a tocar i a liasa amb mi. Jo no sabia que fer, i per això li vaig seguir el rotllo. El pitjor és que tenia 3 anys menys que jo. 😭

Noia, 15 anys
Segueixo molt enamorat de la meva ex, no sé de què estem, si de lio, d'amics o ja no vol res, però em sento malament moltes vegades per això. Total, que em va posar les banyes i crec que no hauria de perdonar això i sé que no tornaria a confiar en ella tant com abans, però no paro de pensar-hi. Bé que no sé que pensar-ne, però tinc clar que no seré una opció entre la resta de nois que li agraden. Ho dubto, però si llegeix això que m'ho deixi clar.

Noia, 17 anys
Estic estudiant als Estats Units i ja és el meu segon any. L'any passat em vaig liar amb el meu host brother i ningú ho sap. Ara ja no tinc la mateixa família.

Noi, 13 anys
Als campaments d'estiu em vaig liar amb la meva amiga i la nostra relació va canviar molt. A més, jo tenia novia i li vaig ficar les banyes amb la meva amiga, em sap greu, però és que la meva novia en aquell moment no em parlava, després la vaig deixar perquè ja no em parlava ni l'estimava, em fa mal el cap cada cop que ho penso. T'estimo A****a.

Noia, 17 anys
El nòvio de la meva germana gran em posa molt hot i un dia el va portar a dormir a casa i em vaig despertar a mitjanit quan vaig escoltar sorolls. Eren la meva germana i el seu nòvio que estaven follant. La porta estava mig oberta i em vaig posar a mil. Em vaig començar a tocar mentre els mirava, crec que no em van descobrir, però cada cop que els veig me'n recordo i dona molt de morbo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: