Quants diners guanyarà aquest 2023 l'Spursito?

per Redacció, el 18 d'octubre de 2023 a les 10:00
L'Spursito és un dels creadors de contingut relacionats amb el futbol més grans d'Espanya. Actualment, és president d'un equip de la Kings League i també presenta 'Spursito & Company', un programa d'EVA on entrevista a gent famosa com en Piqué o en Gerard Romero, entre d'altres.

Aquest dilluns l'Spursito va passar per la Sotana, i en Manel ha explicat els moments més destacats al LOFT.


El primer d'ells és quan va explicar la seva primera experiència laboral. I és que quan tenia només 18 anys, PlayStation li va proposar anar a viure a Madrid i pagar-li 2.500 euros al mes per fer vídeos. Fins aquell moment estava cobrant uns 200-300 euros.

També van parlar sobre com incòmodes són les cadires de gaming. "Les cadires són tot màrqueting", confirma l'Spursito. Ara que ja no hi ha cap contracte pel mig, ja pot dir que "són una mentida".


La pregunta del milió no podia faltar, i és que van preguntar-li quants diners creu que facturarà aquest 2023. "Facturaré molt, però tinc moltes despeses per la Kings League", explicava. "200 o 300 mil euros, més no", acaba afirmant.

Finalment, l'equip de la Sotana li va preguntar quants diners haurien de posar en el cas hipotètic que volguessin entrar a la Kings League. Va respondre que els equips estan taxats entre 5 i 10 milions d'euros, una quantitat exagerada tenint en compte que fa un any crear un equip era gratis.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: