L'Aitana parla sobre la polèmica i sobre un possible casament amb en Sebastián Yatra

per Redacció, el 18 d'octubre de 2023 a les 11:30
Des que ha començat la seva nova gira 'Alpha Tour', l'Aitana no ha deixat de rebre crítiques pel seu canvi d'estil i els nous passos de ball que ha incorporat als seus concerts.

Recentment, ha respost a les preguntes d'uns periodistes i ha confessat que ella està molt bé, però que està una mica sorpresa amb tot el que ha passat.


"És una polèmica que jo crec que no hauria hagut ni d'existir i jo crec que la reacció social que hi ha hagut, a mi m'ha resultat molt interessant, perquè demostra una mica com està ara mateix la societat actual. I això també em fa una mica de por, però també m'agrada molt que ha sortit molta gent a defensar-me i a fer-me costat".
 
@revista_hola #Aitana habla sobre la polémica de sus coreografías y los rumores de boda con #SebastianYatra 👯‍♀️ #aitanax #alphatour ♬ sonido original - Revista ¡HOLA!

Ha sortit tanta gent a dir el que pensa al respecte que ni tan sols ella ha hagut de dir res. És conscient que té molta sort i que, malgrat la polèmica, els seus fans han omplert tots els seus concerts, escolten la seva música i la segueixen en el camí.

També li han preguntat què pensa sobre els pares que l'han criticat. "Jo als pares i a les mares no els hi puc dir res, per començar perquè jo no puc dir a ningú com ha d'educar a un fill", explicava.

I, finalment, li han preguntat sobre uns rumors que diuen que "l'Aitana cada vegada està més a prop d'un casament amb en Sebastián". La seva reacció és de negació i assegura que li fa gràcia el que li diu el periodista.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: