Què fan en Gerard Piqué i la Clara Chía per evitar escoltar la Shakira?

per Redacció, el 19 d'octubre de 2023 a les 10:00
Tots sabem que el motiu de la separació de la Shakira i en Piqué va ser la infidelitat per part de l'exfutbolista amb la jove de 23 anys, Clara Chía.

Per fer front a la ruptura, la Shakira va llançar moltes cançons parlant del tema i desfogant-se. És per això que en Piqué i la Clara Chía intenten evitar la seva música sempre que surten de festa.


[h3Com ho fan?
Doncs segons han explicat des del programa Socialité, la parella demana als dj's de les discoteques on surten que no posin les seves cançons.


És així com aconsegueixen gaudir d'una nit de festa sense haver d'escoltar totes les indirectes (i directes) que l'ex d'en Piqué ha anat llançant a la parella en forma de cançons.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: