L'eina que t'ajudarà a entendre les ITS

per Redacció, el 19 d'octubre de 2023 a les 10:00
Prendre mesures de protecció a l'hora de tenir sexe és tan important com fer-te una prova d'ITS per saber com es troba la teva salut sexual.

A més, és important conèixer les diferents malalties i infeccions sexuals que existeixen i com et poden afectar, per tal de poder detectar qualsevol símptoma.


A més, pot ser molt beneficiós parlar d'aquestes coses amb persones de confiança, ja que probablement tenen les mateixes preocupacions que tu. És una bona manera de compartir coneixement i protegir-vos.

Aquí tens una guia sobre què has de fer en cas de notar certs símptomes relacionats amb ITS, i també trobaràs els símptomes que se solen relacionar amb cada infecció o malaltia.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: