Estàs seguint una bona rutina de skincare?

per Redacció, el 30 de març de 2024 a les 10:00
Cada dia hi ha més noies joves que tenen una rutina de skincare completa amb molts més productes dels que realment necessita la seva pell.

Els dermatòlegs solen recomanar netejar la pell, hidratar-la i protegir-la amb protecció solar. Tota la resta de productes com sèrums, contorns d'ulls o tònics, són totalment complementaris i, en la majoria dels casos, prescindibles.


De fet, posar-te massa productes pot fer que et surti acne cosmètica. És a dir, pot passar que els productes acabin obstruint els teus porus i que per això et surtin granets.

Així doncs, valora si els productes que et poses són realment necessaris per la teva pell i recorda que a vegades menys és més.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: