Un nen de 12 anys apunyala una companya de classe

per Redacció, el 18 d'octubre de 2023 a les 15:45
Aquest dilluns al matí, un alumne de 1r d'ESO de l'Institut Rubió i Ors de l'Hospitalet de Llobregat, ha agredit a una companya amb un ganivet.

Durant un canvi de classe, el nen hauria tret un ganivet de cuina i hauria apunyalat fins a sis vegades l'espatlla de la nena. Va ser una professora qui va retenir el nen i li va retirar el ganivet.

L'alumna ferida va ser traslladada a un centre sanitari i a hores d'ara es troba bé, només ha patit ferides lleus.

Què passa ara?


Al jove agressor de 12 anys, se li han obert diligències. Tot i això, pel fet de ser menor de 14 és inimputable, és a dir, no té cap responsabilitat penal.

El departament d'Educació ha activat al centre un equip de psicòlegs i la unitat d'atenció a l'alumnat víctima de violència.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: