La polèmica de Can Putades: quines han estat les conseqüències?

per Redacció, el 19 d'octubre de 2023 a les 10:00
Can Putades és un grup de 3 influencers catalanes de la Garrotxa que creen contingut a les xarxes socials.

Pel Dia de la Hispanitat, que se celebra el 12 d'octubre, van publicar un vídeo humorístic que va fer enfadar a un munt d'espanyols.


En el vídeo explicaven que, igual que van fer amb els veïns francesos, també volien felicitar els espanyols per la seva festa. En concret, els felicitaven per ser "els millors colonitzadors d'Europa" i els desitjaven un "supermegaultrahiper bon dia" per celebrar que van acabar amb un munt de cultures.
 

Quines han estat les conseqüències del vídeo?


El diari La Razón va compartir el vídeo a les xarxes socials amb el següent titular: "Un grup de noies catalanes pugen un vídeo felicitant el Dia de la Festa Nacional ➡️
Emprant un to sarcàstic i parlant en perfecte espanyol, les joves es burlen d'aquesta festivitat".


El vídeo es va viralitzar encara més i, tot i que van rebre molts comentaris de persones seguint-los la broma, també van rebre molt de hate. Tot i això, els seguidors de les garrotxines va augmentar considerablement tant a TikTok com a Instagram.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: