Logotip de Adolescents.cat

Com arribar a l'orgasme més plaent que existeix

per Redacció, el 20 d'octubre de 2023 a les 10:00
L'orgasme de cèrvix, segons explica la doctora en psicologia i sexòloga clínica, Emma Ribas, és "el gran desconegut".

Segons indica, hi ha dos tipus d'orgasmes: els explosius, que són els que "ens fan sentir que és després una energia quan s'acaben, com el de clítoris o punt G"; i els implosius, que "ens porten una sensació d'onatge i una gran obertura".


L'orgasme de cèrvix està catalogat com implosiu, ja que "l'energia va cap a dins, i per tant revitalitza els òrgans del cos. L'orgasme de cèrvix és llarg i profund, s'estén pel cos i fa una sensació d'onatge, de benestar i d'obertura".

Com es pot aconseguir?


La idea és fer un massatge a la cèrvix, que es troba a l'interior de l'úter i té una forma ovalada. Es pot estimular amb el penis o amb una joguina sexual. Per tal que no sigui dolorós, cal que sigui prou flexible, i això s'aconsegueix amb massatges o al fisioterapeuta de sòl pelvià.

Les postures indicades són les que permeten una penetració profunda, com la postura del gosset, les cames de la persona amb vagina obertes i a les espatlles de l'altre, la persona amb vagina a dalt...

Un consell és mobilitzar la pelvis fent cercles amb el penis (o la joguina sexual) dins la vagina. També et pots moure endavant i endarrere, cap a un costat o l'altre... Això t'ajudarà a aconseguir aquests orgasmes.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: