Logotip de Adolescents.cat

Hi ha 5 tipus de personalitat sexual, quina és la teva?

per Redacció, el 21 d'octubre de 2023 a les 08:00
Cadascú viu el sexe a la seva manera. Per això la sexòloga Jaiya ha elaborat una "eina per comprendre com ens relacionem quan es tracta d'intimitat, connexió i sexe". Segons explica, hi ha cinc tipus de personalitat sexual:

Energètic


Aquest tipus de personalitat "s'activa amb l'anticipació, la provocació i l'anhel". Són capaces d'arribar a l'orgasme sense necessitat de contacte. El punt negatiu és que no poden controlar la seva excitació quan algú se'ls apropa molt.

Sensual


Aquest tipus de personalitat "s'activa quan tots els seus sentits s'encenen". És a dir, necessiten sentir coses a través de tots els seus sentits per poder connectar amb el seu cos.

Sexual


Aquest tipus de personalitat "s'activa pensant en qüestions com la nuesa, la penetració o els orgasmes". És a dir, requereix un pensament sexual per activar-se. El problema és que és fàcil quedar-se atrapat en una definició molt limitada del que és el sexe.

Kinky


Aquest tipus de personalitat "s'activa amb tot el que és tabú". Requereix ser molt creatiu/va i sortir de les pràctiques sexuals més comunes.

Canvia formes


Aquest tipus de personalitat és capaç d'activar-se amb tot: "amb l'anticipació, l'anhel, les fantasies eròtiques, les pràctiques més bàsiques, les més rebuscades...".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: