Així és la gent infidel per naturalesa

per Redacció, el 2 de març de 2024 a les 10:00
La infidelitat és una de les pitjors traïcions que et pot fer la teva parella. I, tot i que en molts casos es tracta d'una cosa puntual, hi ha moltes persones que no poden evitar ser infidels, forma part de la seva personalitat.

Jourdan Travers, experta de la Universitat de Maryland, ha compartit una sèrie de coses que solen tenir les persones infidels per naturalesa:


[h3Passat problemàtic
"Poden haver experimentat esdeveniments traumàtics, dinàmiques familiars disfuncionals o abandonament en els seus anys de formació, la qual cosa podria haver resultat en una baixa autoestima i una por profundament arrelada al rebuig", explica.


Així doncs, cometen infidelitats per tal de sentir-se validats i també com una distracció per no haver de mirar dins seu i enfrontar-se als seus conflictes.

[h3Ansietat davant la idea de solitud
Les persones infidels per naturalesa solen tenir molta por a estar sols. Estar amb moltes persones alhora els serveix per multiplicar les seves possibilitats de companyia i sentir que sempre tindran algú al costat.

[h3Comportament impulsiu
"Aquests individus solen actuar segons els seus desitjos i capritxos sense pensar gaire en les possibles conseqüències de les seves accions: sempre busquen una emoció, l'entusiasme i la novetat en les relacions".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: