4 postures fàcils i plaents

per Redacció, el 23 d'octubre de 2023 a les 10:00
Si t'agrada passar-t'ho bé en el sexe i estar còmode, aquestes postures són les que buscaves:

El doble plaer


La persona que serà penetrada s'estira a sobre el llit i aixeca les cames, recolzant-les sobre les espatlles de la seva parella.

La cowboy invertida


La persona que penetrarà s'estira al llit i la parella es col·loca a sobre, mirant cap als seus peus. Aquesta postura dona total llibertat a la persona penetrada per controlar el moviment.

Video gif. Close-up of hands scratching another person's naked back.

El 69


Una de les persones es col·loca estirada al llit i l'altra es col·loca a sobre de manera que els genitals quedin a l'alçada de la cara. En el cas de les parelles heterosexuals, la persona amb penis haurà de col·locar-se a sota.

El gosset


La persona que serà penetrada s'haurà de col·locar a quatre grapes mentre la seva parella la penetra per darrere.

Recorda que hi ha molts tipus de penetració i que pots adaptar aquestes postures a les teves preferències sexuals.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: