El Barça durà els Rolling Stones a la samarreta

per Redacció, el 20 d'octubre de 2023 a les 12:00
El FC Barcelona ha anunciat que jugarà els seus pròxims partits amb el logotip dels Rolling Stones a la samarreta.

El patrocini és fruit del seu acord amb Spotify i el motiu és el llançament del nou àlbum dels Rolling Stones, Hackney Diamonds, que ha sortit a la llum avui, dia 20 d'octubre.


Així doncs, l'equip masculí del Barça estrenarà aquestes samarretes el dissabte 28 d'octubre en El Clàssic contra el Madrid, mentre que el femení les estrenarà el 5 de novembre en el seu partit contra el Sevilla.
 
El dilluns 23 d'octubre es posaran a la venda dues edicions de la samarreta: la FC Barcelona x The Rolling Stones Limited Edition, que comptarà amb 1899 unitats en qualitat Match; i la FC Barcelona x The Rolling Stones Signed Limited Edition, que serà la més exclusiva, tindrà la firma dels jugadors i jugadores titulars dels dos partits, i només hi haurà 22 unitats.

Des d'ahir fins al 23 d'octubre està oberta la prevenda online. El mateix dia del partit es posarà a la venda una línia més completa del merchandising, amb samarretes, dessuadores, gorres i bufandes.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: