El vídeo viral del temporal de Màlaga

per Redacció, el 20 d'octubre de 2023 a les 13:00
Ahir Màlaga va patir forts vents i, com a conseqüència, parts de la ciutat van quedar destruïdes.

Moltes persones van voler compartir la situació a les xarxes socials, però hi ha un vídeo que s'ha fet molt més viral que la resta: el de la palmera.


Si has entrat a TikTok durant el dia d'avui, el més probable és que t'hagi aparegut al feed el vídeo d'una senyora que grava com es mou una palmera de davant de casa seva degut al fort vent.

"Ha caigut la palmera, senyors! Ho estava dient, que cauria la palmera. Ha caigut la palmera, en directe. Apa, ja no hi ha palmera", explicava la dona de Sevilla després d'estar veient com la palmera anava a caure.

 
El vídeo s'ha fet viral, no només per la manera humorística en què la senyora narra els fets, sinó també perquè segons abans que caigués la palmera passava un home per allà, que es va salvar de miracle.
   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: