Logotip de Adolescents.cat

La manera més efectiva de cultivar l'amor propi

per Redacció, el 6 de maig de 2024 a les 08:00
Els éssers humans tendim a buscar la valoració externa per sentir-nos dignes de ser estimats.

Això, però, pot danyar la nostra salut mental, ja que hem de ser capaços d'estimar-nos nosaltres mateixos i no dependre de l'opinió dels altres.


La coach experta en comportament humà, Inma Brea, explica com les opinions externes estan danyant la nostra autoestima i com podem canviar aquesta tendència.

Segons indica, la clau és dedicar temps als nostres hobbies i a les coses que ens fan feliç. Així és com aconseguirem la felicitat plena.


I, si estem feliços, aconseguirem contagiar aquesta energia a la gent del nostre entorn i millorarem les nostres relacions personals. Tothom voldrà estar al nostre costat!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: