7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 6 de desembre de 2023 a les 08:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió de playbuzz
Noia, 16 anys
M'agrada una noia de la meva classe. Aquest any ens ha tocat per primer cop juntes, però ja ens coneixíem de vista. Ella és bisexual. Tinc por a dir-lis a les meves amigues pel que puguin pensar de mi.

Noia, 14 anys
Fa quasi una setmana que vaig conèixer a una noia, i m'està començant a agradar bastant i no sé què fer. No sé si dir-li o primer dir-li a alguna amiga meva o no dir res de moment.

Noia, 15 anys
Em vaig liar amb un ex lio meu al lavabo de l'insti i algú ens va veure i ho va començar a dir, però per sort s'ha quedat en rumor.

Noia, 15 anys
El meu nòvio i jo vam trencar la pica del lavabo follant, la seva mare ens va preguntar si sabíem com s'havia trencat, però cap dels dos va dir res. Uns dies després la va canviar i ho vam tornar a fer, però sense que es trenqués.

Noia, 14 anys
Ja fa temps que tinc el mateix profe i ell em té mimada. Ell està com molt fort i a vegades m'he posat com "hot" per ell. Ara cada cop que el veig em dona molt de morbo.

Noia, 16 anys
Jo faig el batxillerat científic i faig la modalitat de biomedicina. No és un batxi fàcil i em vaig proposar centrar-me en els estudis al 100%, però crec que m'he pillat d'un company de classe. Parlem a totes hores i a classe hi han mirades, somriures i abraçades o freguem les mans i no sé no em concentro.

Noi, 16 anys
La veritat és que m'agrada molt una noia, i no sé què fer. Ella sap el que sento, però la veritat és que mai havia sentit una cosa així per algú. No paro d'imaginar-me situacions romàntiques entre ella i jo, però no sé què passarà...

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: