7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 13 de desembre de 2023 a les 08:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió de playbuzz
Noia, 13 anys
Sóc bisexual, però quasi ningú ho sap perquè em fa por que em deixin sola o que no vulguin estar amb mi.

Noia, 18 anys
Els pírcings i els tatuatges em posen molt, i no puc evitar quedar-me mirant els tatuatges de la gent.

Noia, 15 anys
Quan tenia uns 10 anys tenia una veïna de la meva edat que tenia un pintaungles que m'agradava molt. Quan la seva família no hi era (excepte el seu avi a baix al menjador) em vaig colar a casa seva a robar-li el pintaungles, després vaig fingir que entrava i li vaig demanar al seu avi per ella i vaig marxar hahahah.

Noia, 13 anys
Quan era petita, a l'habitació de ma mare vaig trobar un consolador de color blau. El vaig agafar, perquè tenia un tauró a la meitat. Li vaig portar i ella va dissimular dient que no sabia que era. El que no sap és que cada dia quan torno de l'institut li dedico una estoneta (li canvio les piles perquè no s'adoni, ja que no funcionava).

Noia, 18 anys
Fa un temps que vaig tenir una crisi bastant greu amb la meva parella actual. La cosa és que potser la majoria hagués tallat la relació, però volem tots dos donar una oportunitat. L'únic problema és que els meus amics saben el que va passar i tinc por de com puguin reaccionar davant de la meva decisió.

Noi, 13 anys
El meu secret més ben guardat és que un dia a una competició estàvem jo i un noi a una habitació i ens vam liar i quan vam acabar vaig tenir molta sort perquè me'n vaig anar minuts després que els altres entressin a la seva habitació.

Noia, 14 anys
A l'estiu, quan surto de la dutxa, em poso a córrer per tota la casa despullada per assecar-me, li dic assecat a l'aire. A l'hivern, com que fa fred, m'asseco amb l'assecador. Això sí, de tovallola res!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: