Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 637]

per Redacció, el 16 de desembre de 2023 a les 08:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noi, 15 anys
Estava fent un treball amb el germà del meu follamic i ell em va cridar per sortir. Vàrem anar al bany de ca seva, just al costat d'on era el seu germà, i vam follar apassionadament.

Noia, 17 anys
Ja feia temps que sentia alguna cosa pel nòvio de la meva millor amiga, i sempre que quedava amb tots els amics ens fèiem miradetes. El cap d'un temps vam quedar tota la colla a fer una pijamada a casa meva, vam dormir la meva millor amiga el seu nòvio i jo al mateix llit i els altres amics el terra. Vam començar a parlar de temes molt hot i el nòvio de l'amiga ens va començar a posar dits a les dues. Vam acabar fent un trio, inoblidable!

Noia, 14 anys
Un dia al meu poble m'estava liant amb un noi de peu davant de casa meva i es va passar de força i em va empenyer tan fort contra la paret que em vaig clavar la punta de la bústia i vaig acabar masturbant-me amb ella mentre jo li feia una palla en mig del carrer. Ens vam córrer i va ser molt excitant i atrevit. Em va encantar.

Noia, 18 anys
Era el meu aniversari i vam anar a la platja amb el meu nòvio. Total, que vam veure una parella follant basto allà enmig. Ens vam començar a calentar heavy i no sé com vam recollir tot com uns bojos i vam anar en busca d'un racó en alguna platja. Vam acabar follant darrere unes canyes a dos mentres de la via pública. Aniversari de 18 per recordar.

Noi, 17 anys
Durant tots aquests anys creia que era heterosexual, però hi va haver un dia que va aparèixer un noi que em va canviar totalment i crec que m'agrada, ja que tota l'estona penso amb ell. Quan estic sol amb ell em sento tan bé que em llençaria sense pensar-m'ho, però no m'atreveixo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: