El fail de la Lola Lolita i la viral resposta de la Marta Díaz

per Redacció, el 23 d'octubre de 2023 a les 11:00
El passat 18 d'octubre la influencer Marta Díaz va estrenar el seu primer documental a Amazon Prime Vídeo.

En ell, mostra aspectes molt íntims del seu dia a dia i, fins i tot, confirma la seva ruptura amb Sergio Reguilón. En una de les seves últimes publicacions a Instagram, confessa que li va resultar complicat acabar de gravar el documental, ja que estava "trencada" i l'únic que volia era quedar-se al llit plorant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Diaz (@martaa_diiaz)


Amb aquest documental també ha reviscut l'enemistat entre la Marta Díaz i la Lola Lolita. Anys enrere van ser molt amigues, però per algun motiu que mai s'ha fet públic van distanciar-se.


Aquest cap de setmana la Lola Lolita ha fet un intent d'apropament cap a ella i ha publicat una foto al seu InstaStory felicitant la Marta pel documental: "Enhorabona pel documental!💖 Desitjant veure'l!✨".

Quin ha estat el problema? Que es veia clarament que no estava subscrita a Amazon Prime i la Marta va respostejar la Story dient: "Moltes gràcies✨. Ja em diràs què et sembla quan et subscriguis😂".
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: