La línia de perfums amb temàtica eròtica de Harry Styles

per Redacció, el 28 d'octubre de 2023 a les 08:00
El novembre de 2021, Harry Styles va llançar Pleasing, una marca d'esmalts d'ungles, bàlsams labials i sèrums. Ara, però, també comptarà amb una línia de perfums anomenada 'Pleasing Perfums'.

Rivulets, Closeness i Bright Hot són els noms dels 3 perfums que formaran la línia. Segons va explicar el cantant a Sunday Mirror, cada nota de les seves fragàncies fa referència a un moment especial.


La Rivulets, per exemple, intenta replicar l'aroma d'una trobada encantadora amb un desconegut i la Closeness a una nit apassionada i eròtica de pell contra pell.

Encara no se sap la data exacta del llançament, però és molt probable que estigui disponible en les pròximes setmanes.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: