Rihanna tornarà als escenaris?

per Redacció, el 23 d'octubre de 2023 a les 10:00
Rihanna està planejant la seva tornada la indústria musical. Segons han confirmat des de Daily Mirror, l'artista ha signat un contracte amb Live Nation i el seu equip creatiu està treballant a Los Angeles per organitzar un show espectacular.

Sembla que la cantant ja té dos àlbums per llançar i que té moltes ganes de tornar als escenaris després de 7 anys de parada. Ara, però, està aprofitant per estar amb la seva família, ja que el passat 1 d'agost va néixer el seu segon fill Asap.


Amb la seva actuació a la Super Bowl va demostrar que està més que preparada per tornar a pujar a un escenari. I és que, tot i estar embarassada, va ser capaç d'interpretar cançons com Work, Diamonds, Umbrella o Bitch better have my money, i deixar bocabadat a tot el públic.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: