Pots comprar ampolles de pipí a Amazon?

per Redacció, el 24 d'octubre de 2023 a les 10:00
El periodista Oobah Butler va aconseguir comercialitzar a Amazon orina dels seus treballadors com si fos una beguda energètica sota el nom Release.

Segons ha explicat al documental The Great Amazon Geist, emès a la cadena britànica Channel 4, es va infiltrar com a treballador amb una càmera oculta en un centre de distribució d'Amazon al Regne Unit i va recollir les queixes dels treballadors.


Entre aquestes, es trobava el fet que se sanciona als repartidors si no fan els lliuraments prou ràpids. Per aquest motiu, no poden aturar-se per anar al lavabo i es veuen obligats a pixar en ampolles de plàstic i abandonar-les al voral de la carretera. 

El periodista va decidir recollir aquestes ampolles i posar-les a la venda per burlar els mecanismes de control d'Amazon. Aclareix, però, que aquestes ampolles només van ser comprades per amics seus i que mai es van arribar a lliurar a cap client.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: