Pros i contres del succionador de clítoris

per Redacció, el 24 d'octubre de 2023 a les 10:00
El succionador de clítoris és la joguina sexual que més èxit ha tingut entre les dones. La seva arribada al mercat no només va eliminar el tabú de la masturbació femenina, sinó que també va aconseguir que les dones se sentissin lliures per parlar de plaer.

Malgrat el seu nom, el succionador de clítoris no succiona, sinó que emet pulsacions enèrgiques que estimulen el clítoris sense tocar-lo. Això provoca una sensació molt plaent, que afecta tant l'estructura interna del clítoris com l'externa.


Pros i contres del succionador de clítoris


El succionador de clítoris té coses molt bones. La més evident és la facilitat i rapidesa amb què es pot aconseguir un orgasme. Moltes dones han descobert els orgasmes múltiples gràcies a aquest.


També afavoreix l'autoconeixement i pot ajudar molt a aquelles dones que estan experimentant un baix desig sexual i volen reconnectar amb la seva vida sexual. A més, enforteix el sòl pelvià i el reg sanguini.

Entre els aspectes negatius, trobem que fomenta l'orgasme exprés, la qual cosa fa que es perdi l'experiència de gaudir de tot el procés. Fins i tot pot provocar que es perdi l'interès per les relacions convencionals.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: