Aquests dos famosos influencers confirmen finalment la seva relació

per Redacció, el 23 d'octubre de 2023 a les 10:00
Elena Gortari i Juan Pérez són dos famosos tiktokers que compten amb més de 900.000 i 3 milions de seguidors, respectivament.

Feia molt de temps que es rumorejava que estaven sortint i, de fet, era més que evident pels seus seguidors.


Després de quasi un any de relació, tots dos han publicat un vídeo a TikTok i un post a Instagram on confirmen, per fi, que són parella.
 
@juanpere_

Gracias por aparecer en mi vida, gracias por ser como eres y gracias por ser la mejor novia del mundo. Aún recuerdo esa madrugada que me desperté a las 4 de la mañana y no podia parar de pensar en esa chica sevillana, nose que me estaba ocurriendo por que nunca habia experimentado ese sentimiento, pero fue increíble. Te quiero en todas tus facetas, me encanta verte hablar con otras personas, verte sonreír, disfrutar con tu familia y amigos… A veces pienso, somos tan jovenes y nos queda tanto por vivir, pero si de algo no tengo duda es que no quiero otra compañera de vida que no seas tú. Ojalá sea para siempre Elena 💛

♬ sonido original - Juan Pérez ⚡️

 
@elenagortari

Hace casi un año me convertí en la niña más afortunada del mundo. Gracias por enseñarme a ver la vida a través de tus ojos y dejarme vivir la historia de amor más bonita que haya podido existir, te quiero 💛

♬ sonido original - Elena Gortari

"Ens fem els sorpresos" o "ho han confirmat!" són alguns dels comentaris que han rebut els seus vídeos.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: