Horòscop del dia: 14 de març

per Redacció, el 14 de març de 2024 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui les teves habilitats socials t’ajudaran a establir noves relacions que poden ser molt beneficioses pel teu futur professional. Això et retornarà la confiança en tu mateix, després d’uns dies de desànim.

TAURE
Renaixeran certes il·lusions del passat i et faran estar especialment optimista. Gaudeix d’aquesta sensació, però no t’oblidis de les teves responsabilitats, perquè últimament estàs més distret que de costum.

BESSONS
De vegades t'obsessiones amb certes coses i no pots deixar de pensar-hi. Avui per fi trobaràs la calma i aconseguiràs no donar més voltes a un tema amorós que fa dies que et preocupa.

CRANC
No esperis que les altres persones vegin les coses com les veus tu, perquè no passarà. Segurament et sentis decebut, però seguir insistit en el mateix tema, no et farà cap bé. Hi ha assumptes que hauràs de fer sol.

LLEÓ
T'adonaràs que no estàs fent bé algunes coses i canviaràs la teva actitud gràcies als consells d'algú que estimes. Això farà que algú que s'estava allunyant del teu costat, es torni a apropar.

VERGE
Et sents malament perquè creus que no vas tractar del tot bé a un amic. La seva opinió et va molestar, però ara veus que ho deia pel teu bé. Demana-li perdó abans que les coses es refredin. A poc a poc tot tornarà a la normalitat.

BALANÇA
Avui tindràs l’oportunitat d’ajudar a algú a qui vas fallar. La teva manera d’actuar ajudarà a esborrar l’error que vas cometre i pel qual et senties malament. No vulguis que et reconeguin cap mèrit, sigues generós. 

ESCORPÍ
Notaràs una sintonia especial amb una persona que no coneixes massa. Les coses, però, aniran més a poc a poc del que voldries. Això, en el fons, t’anirà bé per reflexionar abans de fer un pas en fals.

SAGITARI
Avui notaràs el suport d’algú que no esperaves i això no et sorprendrà només a tu, sinó també a una persona del teu entorn que ho veuràs amb desconfiança. Segueix els teus impulsos.

CAPRICORN
Et vindrà de gust tornar a recuperar la relació amb una persona que, per diverses raons, es va allunyar de tu fa un temps. Els astres t’afavoreixen en aquest sentit, així que com més aviat actuïs, millor.

AQUARI
Cada cop tens més clar el que has de fer amb una relació, almenys en algun aspecte important, així que no ho posposis. Sigues sincer i les coses sortiran millor del que creies.

PEIXOS
Ves amb compte. De vegades ets massa confiat i avui podries ser víctima d'un engany. Analitza bé el que et diuen abans de creure't res i no actuïs per impulsos.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: