Quin és el signe del zodíac més mentider?

per Redacció, el 1 de març de 2024 a les 10:00
Alguna vegada t'has preguntat quins signes del zodíac són els més mentiders? Segons expliquen des d'El Nacional, Balança, Àries, Peixos i Sagitari són els signes que diuen més mentides.

Balança


Els signes d'aire són dels més mentiders. Solen dir "mitges veritats" i ocultar informació que no els interessa que surti a la llum. Moltes vegades menteixen sense adonar-se'n, però se'ls pot pillar molt fàcilment per la incoherència dels seus arguments.

Àries


Aquest signe del zodíac és expert en mentir a consciència. És capaç de fer qualsevol cosa per aconseguir allò que vol i no sent cap mena de remordiment.

Peixos


Peixos és un dels signes més exagerats del zodíac. És per això que sol afegir tocs inventats a les seves històries. No ho fan amb mala intenció, sinó que ho fan per amplificar el seu dolor o felicitat.

Sagitari


Els sagitari tenen molta imaginació i són especialistes a inventar-se la seva pròpia vida. Moltes vegades menteixen per dissimular els seus punts dèbils i amagar el que porten dins. Tot i això, és fàcil pillar les seves mentides.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVA (@someva__)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: