Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 25 d'octubre de 2023 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió de playbuzz
Noi, 18 anys
Segueixo enamorat de la meva ex parella, ho vam deixar abans que comences l'estiu i ara no paro de somiar amb ella. El problema que no ens parlem per poder parlar ni res.

Noia, 13 anys
L'estiu passat vaig anar a un càmping amb la família de la meva amiga. El seu cosí de 17 anys i jo vam acabar sols a la tenda i entre cosa i cosa vam tenir sexe. Després d'allò no em va tornar a parlar.

Noi, 16 anys
La veritat és que m'agrada molt una noia, i no sé què fer. Ella sap el que sento, però la veritat és que mai havia sentit una cosa així per algú. No paro d'imaginar-me situacions romàntiques entre ella i jo, però no sé què passarà...

Noia, 14 anys
La meva mare està sortint amb una noia! Ara ho he explicat a les meves amigues més íntimes, però portava 5 anys guardant aquest secret.

Noia, 13 anys
Sé que els meus pares estan tenint relacions sexuals amb altres parelles i faig com si no sabés res, i això és MOLT DUR! :(

Noia, 15 anys
Des de ben petita he creat un món imaginari en què visc paral·lelament. Està dividit en quatre submons i cadascun pertany a una sèrie o pel·lícula que he vist al llarg de la meva vida. El meu somni seria que existís de veritat i poder-me escapar quan a la vida real hi hagués problemes.

Noia, 16 anys
Al meu institut algú ha creat un compte d'Instagram amb el nom de Gossip Girl on expliquen els cotilleos més "salseantes" dels "popus". Tothom es pregunta qui és, però ningú sap que soc jo ;). M'encanta veure com la gent és tan falsa, ja que les persones més unides són les que més es putejen. La millor part és quan em trobo amb les persones que m'escriuen, després no les puc mirar a la cara perquè em poso a riure. XOXO GG

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: