Marc Guiu, el jugador del Barça que ha fet història

per Redacció, el 24 d'octubre de 2023 a les 10:00
Marc Guiu va debutar el passat diumenge, dia 22 d'octubre, en un partit del Barça contra l'Atlètic de Bilbao.

El jove de 17 anys va marcar un gol en només 23 segons i va fer història. Tots els assistents blaugranes van fer un salt per celebrar el gol i la reacció de la seva família es va viralitzar.

 
El jugador va néixer a Granollers, però és de Santa Maria de Palautordera, i amb 7 anys va començar a jugar al Barça. L'any passat va signar el seu contracte professional, ja que a partir dels 16 anys és legal fer-ho. Per tant, cobra entre 50.000 i 80.000 euros.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARC GUIU 🦁 (@marcguiu9)


Quines conseqüències ha tingut aquest gol?


Marc Guiu va marcar un gol que va suposar el desempat i la victòria del Barça en un partit difícil. Els seus seguidors a Instagram han passat de ser 40.000 a més de 800.000 i tothom està parlant d'ell.

Se sap, però, que el seu entorn familiar i d'amistat és molt bo i que l'ajuden a mantenir els peus a terra. Aquest suport serà molt important, sobretot per quan no tingui tanta sort com la setmana passada.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: