Així és com pots enviar un missatge sense obrir WhatsApp

per Redacció, el 2 de març de 2024 a les 08:00
La majoria de persones entren al WhatsApp per llegir i contestar missatges, però hi ha una manera de fer-ho sense haver de connectar-te.

La més senzilla, i que segurament ja coneixies, és a través de les notificacions en forma de bombolla. Aquestes et permeten llegir els missatges sense ni tan sols haver de desbloquejar el mòbil. I, a més, si llisques la notificació cap a l'esquerra pots respondre (en aquest cas sí que caldrà desbloquejar el mòbil).


Una altra opció, molt útil per quan tens les mans ocupades, és demanar a Siri que respongui. Cal que tinguis l'opció activada i dir "Siri" en veu alta. Quan et respongui, demana-li que enviï un missatge per WhatsApp, a qui i què vols dir. Siri ho escriurà per tu i abans que ho envii hauràs de confirmar que és correcte.

Si tens Android, pots crear un accés directe de WhatsApp. Per fer-ho, només cal que entris al xat que t'interessa, donar-li als teus punts verticals, anar a "més" i triar l'opció "accés directe".


També pots activar un widget de WhatsApp per tenir un accés més ràpid a l'aplicació. Hauràs de tenir l'app actualitzada per poder crear el widget.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: