Com tenir un orgasme a través de l'exercici físic

per Redacció, el 26 de desembre de 2023 a les 08:00
Tenir un orgasme fent exercici físic és possible i rep el nom de "coreorgasme".

La clau per gaudir d'aquests orgasmes es troba en el treball del sòl pelvià i de la zona abdominal inferior.


Segons indica Debby Herbenick, l'autora del llibre 'The Coregasm Workout', "s'ha d'exercitar el famós sòl pelvià fins a estar exhaustes i reprendre el ritme quan comencem a sentir una mica d'emoció".

Recomana fer exercicis com elevacions de cames, pont o squats, ja que permeten entrenar aquesta zona del cos. La cadira romana que se sol trobar als gimnasos també permet entrenar la zona abdominal.


Fer una mica de càrdio abans de començar amb els exercicis de força també pot ajudar a arribar a l'orgasme, ja que augmenta el ritme cardíac i el flux sanguini.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: