Les 15 professions més felices segons un estudi

per Adolescents.cat, el 29 d'octubre de 2023 a les 08:07
Segurament ja t’ho imaginaves, però les professions vocacionals són les que tenen més percentatge de treballadors/es feliços i felices. I en un món tan incert i amb nivells alts d’atur, és normal que ens costi saber què volem estudiar o què ens agradaria fer en un futur. Sempre hi haurà l’etern dilema entre fer el que t’agrada o el que té més sortides professionals.

Avui portem dades de la quarta enquesta Adecco sobre Professions Felices. I la primera dada que ens dóna és que a Catalunya el 81,8% de la població és feliç al seu lloc de treball. I sembla molt, però vol dir que gairebé un 20% de la gent no és feliç amb la seva feina, el que és igual a 1 de cada 5 persones. I els més feliços/es són la gent adulta de més edat, perquè tenen millors feines i han pogut recórrer més camí laboral.

Ara sí, anem al que t’interessa, quines són les professions on hi ha més percentatge de persones felices treballant?



 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: