Com va ser la ruptura de la Laura Llobet?

per Redacció, el 25 d'octubre de 2023 a les 13:00
La Laura Llobet ha assistit al LOFT i ha parlat amb la Berta Aroca sobre diversos temes com la seva vida privada.

Concretament, han parlat sobre la ruptura amb la seva parella amb qui feia 8 anys que sortia.


Ella sempre havia penjat vídeos a TikTok parlant sobre la seva relació i donant consells sobre com tenir una relació sana. Per aquest motiu ningú s'esperava que fa unes setmanes expliqués que ho havien deixat a causa d'una infidelitat.
 
@tecuentomividasoyvirgo Replying to @Miguel M ♬ original sound - Laura Llobet

Tot i que va ser un xoc dur per a ella, assegura que ara està bé: "És com una muntanya russa i al final t'has d'anar adaptant a sortir d'aquella dinàmica de parella. Hi haurà dies que estaràs a tope i hi haurà dies que de cop dius 'ostres la meva realitat ha canviat completament en qüestió de mesos', però per mi crec que ha estat el millor".

I és que ha confessat que en haver estat víctima d'una traïció, ja no té la mateixa imatge que tenia abans de la seva exparella i per aquest motiu li està sent molt més fàcil superar la ruptura.

Què va passar?


La Laura explica que un dimecres el seu nòvio va sortir a Razzmatazz i que quan ella es va llevar el dijous va rebre un missatge d'una noia i aquesta li va acabar passant una foto on va poder veure com la seva exparella la traïa.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: