Logotip de Adolescents.cat

Pink confessa haver estat a punt de morir per una sobredosi

per Redacció, el 26 d'octubre de 2023 a les 10:00
La cantant nord-americana Pink ha explicat en una entrevista amb la CBS que va estar a punt de morir per una sobredosi de drogues quan tenia 16 anys.

Ha confessat que la relació amb el seu pare era complicada i que les discussions amb la seva mare eren contínues i, fins i tot, violentes. Ha explicat que en una baralla la seva mare va caure per les escales i que aquest és el seu "únic penediment a la vida".


Aquesta situació familiar és la que la va dur a consumir i vendre drogues. Va ser l'any 1995, durant el dia d'Acció de Gràcies, que va fer una combinació de substàncies que gairebé la mata.

Aquesta va ser l'última vegada que va consumir drogues, ja que es va adonar de la perillositat d'aquestes.


Setmanes més tard va aconseguir el seu primer contracte discogràfic i des d'aleshores la seva carrera artística no ha parat de créixer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: