La polèmica de Vicio: què ha passat?

per Redacció, el 26 d'octubre de 2023 a les 11:00
Vicio és una marca d'hamburgueses molt coneguda, no només pel seu menjar, sinó també per la seva cridanera publicitat.

En aquest cas, han decidit col·locar lones amb una doble de la reina Letícia sostenint una hamburguesa "sense gluten" als carrers de Barcelona i Madrid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VICIO (@ganasdevicio)


La iniciativa, que a primera vista podria semblar molt bona, ha acabat rebent una allau de crítiques perquè la lletra petita indica que "pot contenir-ne traces" (de gluten).


Així doncs, molta gent ha pensat que la "nova sense gluten" en realitat no és apte per a celíacs, ja que si el seu pa sense gluten s'emmagatzema amb pa que sí que en conté, es produeix la contaminació creuada.

Vicio s'ha pronunciat al respecte i ha assegurat que les hamburgueses sense gluten no contindran gluten. Han seguit la normativa actual que fixa que perquè un aliment pugui ser etiquetat com "sense gluten" ha de contenir menys de 20 ppm (mg/kg).

Tot i això, han volgut avisar que no compten amb una cuina independent per a aquestes, però que compliran amb totes les mesures de seguretat per garantir que no es produeixi cap contaminació creuada i sigui apte per celíacs.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: