El teu nas determina la mida del teu penis?

per Redacció, el 27 d'octubre de 2023 a les 10:00
La mida del penis no és tan important com molta gent creu. De fet, el que determina el plaer en les relacions sexuals no és la seva mida, sinó els moviments que es fa amb ell.

En tot cas, la mida del penis continua sent un tema que preocupa a molts homes, i diversos estudis han trobat una relació entre la mida del nas i del membre.


L'any 2015 es va publicar un estudi a la revista Basic and Clinical Andrology que explicava precisament això. Els investigadors van mesurar el nas i la longitud del penis d'uns cadàvers, i van adonar-se que hi havia una correlació entre les seves mides.

El mateix va passar amb un estudi publicat a la revista Translational Andrology & Urology, que va concloure que la mida del nas és un "predictor singificatiu" de la mida del penis. També van determinar que com més baix és l'índex de massa corporal (IMC) d'una persona, més grans són el penis i el nas.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: